daily life

All posts in the daily life category

Menonton GoKart @ Cyberjaya

Published 12/02/2013 by owner2

hello blog,
tempat main gokart ni dekat ngan taman tasik cyberjaya
lepas main kat playground encik adam ajak g tgk gokart ni plak

keje aku mcm biasa la snap gambar anak2 aku ler

hazeera nak buat ape tu ha

lamanya gokart nak mula

hazeera pinjam baju haziq,sebab nak seragam katekan.huhu

mana gokart ni

hari nak ptg ni

snap sesaje

beria menunggu

ha tu dia

laju tu

mama pon pakai baju merah

ish aku tak minat la gokart tu
tgk2 boleh la
dah la mahal
pas tu aku tgk mcm kete kokak je.haha
bole la sekali sekala bawa anak tengok2

 

Advertisements

Pes Mee Bandung Muar

Published 03/02/2013 by owner2

hello blog,
tetibe dapat pes mee bandung free.haha
kwn laki aku bagi
emm dah dpt kena la buat kot

JJ Mak Pon Muar,eh cam pelik je jenamanya.heee

arahan di belakang

close up gambar di paket
*konon nak buat mcm ni jugak

alamak mcm tak jadi je.huhu

buat 2 pinggan tghari

sesaje amik gambar dr sisi lain

ptg buat lagi 2 pinggan,kali ni tambah pes,pekat skit,tgahri td takut2.hihi

eh ada termasuk gambar karipap homemade la
ish tu aku buat sendiri tau,bukan beli
kena la bgtau sebab sekali sekala je aku buat
rasanya last buat 2010 kot.haha
2012 akhir tahun baru buat lagi
aku buat sekilo,ish nape la tak amik gambar,dah tinggal 2 baru snap gambar.haha
tu pon sempat buat sbb dah abis exam
buat kat umah mak aku lagi,byk skit bantuan
kalau buat kat umah aku,kena buat sorang2 plus aku mana reti buat tanpa bantuan mak aku.haha
nak tahu nape aku buat karipap tu
sebab laki aku cite kwn dia bawa bekal karipap isteri dia buat
terus aku ckp ‘nt ayg buat karipap’
ceh rajin konon
eh ni cite karipap ke cite mee bandung ?haha

 

Sambut Besday Hazeera @ Smart Soleh

Published 21/01/2013 by owner2

hello blog,
alkisah mula2 ingat 28 nov dah cuti sekolah
tapi smart soleh tetap bukak
skola sampai 30 nov
yela kan yuran bayar full,kalau ikut cuti skola gomen belas2 hb je dah cuti
tapi dorang kate skola je
aku ok je
tapi tu la kan besday hazeera kena beli kek besar skit la
alkisah aku dah beli kek kecik je,beli kupon sebab tu la awal
tapi sebab nak sambut kat smart soleh jom order yang lain
kebetulan pulak 28hb jugak adalah jamuan perpisahan smart soleh
buat la sekali besday zeera

hazeera dah bukak tudung pulak

besday girl buat muka comel nampaknya

terima kasih kawan2 smart soleh

haziq pon pakai topi tu
*masa besday haziq,hazeera ada sebelah
*besday hazeera haziq ada sebelah pulak

tq teacher2 smart soleh uruskan hazeera potong kek
*alkisah aku keje,laki aku je g smart soleh tangkap gambar

hepi besday hazeera!

owh dua-dua potong kek rupanya

aik papa interprem,tq suami teacher farah tolong amikkan gambar

kawan2 smart soleh

semua masih gigih ke sekolah walaupon dah 28nov

biar teacher la tolong

senyum

kawan2 lagi

hazeera buat ape tu

la pulak,nape tangan dorang dua2 kat atas tu

lamanya nak dapat kek

haziq mmg suka dessert

besday girl

sekian,
 

Koleksi Kereta Lego Shell

Published 19/01/2013 by owner2

hello blog,
encik adam ntah kenape
selalu dia ni paling kedekut tak nak belikan anak2 mainan
tapi biasala dengan kuasa veto aku beli gak mainan anak2.haha
tapi kali ni kan encik adam nak kumpul koleksi kete shell ni plak
harga dia kecik tu dah la rm12.90
ish2.mahal tu
emm..tapi encik adam yang nak kumpul aku on je
haziq n hazeera lagi la suka

beli satu satu,dah dua baru tunjuk kat dorang,kalau tunjuk satu kang gaduh plak
ok tunggu papa nak beli yang ke 3 n ke 4 plak ye
taraaaa..hooyeh dah cukup 6!
*masa dah cukup 4 tak snap gambar pon.haha
3 aku buat,2 encik adam buat,1 kwn adik aku buat

best jugak buat lego ori ni
sekian,
 

[Gambar]Goodie Bag Besday Hazeera

Published 18/01/2013 by owner2

hello blog,
letak gambar je ni
cite besday hazeera isnin ni ye
ikut turn.huhu

mentos

coklat bola,snekku

nampak tak mainan bentuk binatang2.boleh belajar kenal binatang.hihi

coklat kereta

aik apesal gambar ni lagi.haha

taraa.dah siap
*seperti biasa aku guna goodie bag baki kenduri kawen.haha

tahun depan macam tak de kenduri kawen sape2 pon
yela  adik ke4 aku study lagi
so maybe tahun depan(which is tahun ni la 2013) kena beli goodie bag yang besday tu
ceh dah pikir dah
 

Paint dan Scones

Published 06/01/2013 by owner2

hello blog,
letak gambar sesaje

haziq buat kat netbook pakai paint
*jadi jugak bentuk hantu.haha
**haziq n hazeera mmg suka main paint kat netbook or laptop

encik adam ajak lepak kedai mamak
*bosan sey,nak balik!huhu

mari berjakun

gedik beli scone,nak buat haruslah malas,beli je

first time makan scone,yela aku rasa scone tu makanan omputih la
tapi skrg dah ada kat malaysia
orang malaysia pon dah tahu buat.haha
maafkan kejakunan diriku.lalala :p

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida