i luv shopping

All posts in the i luv shopping category

Big Bang Wolf 2012 @ The Mines

Published 06/02/2013 by owner2

hello blog,
tahun 2011 dah penah pergi
so 2012 pon mmg nak pergi
insyaAllah 2013 pon nak pergi jugak bbw ni!
sebab best,boleh beli buku byk2.haha
so ni citer bbw 2012
aku g ngan adik aku lagi
anak2 kat kampung,so pergi berdua je
aku mmg target nak beli buku dora
sebab anak2 aku suka buku tu
dan aku mmg beli buku anak2 aku je.wei aku mana sempat nak baca2 buku,aku baca modul sudah.haha
dan snap gambar skit je
sebab nak concentrate cari buku
hooyeh dpt byk buku dora
ish tapi aku tak snap la gambar2 buku dora tu
emm..nt bebila rajin nak snap la.

kali ni buat dekat2 ngan mines plak

malay books pon ada,tak menarik pon.haha

snap sebab nak wat kenangan je.haha

cepat2,cari buku yang best
tapi pergi balik keje
tak sempat nak berlama2
dah malam daa,bbw pon nak tutup,
babai bbw,akhir tahun ni i nak g lagi
sekian

 

Advertisements

Hadiah Harijadi Hazeera pulak

Published 23/01/2013 by owner2

hello blog,
kalau besday anak2
aku hanya sediakan goodie bag,kek n hadiah je
sambut pon kat skola kecil2an je
tapi alhamdulillah anak2 aku hepi je
ok jom letak gambar hazdiah diorang pulak
alkisah walaupon besday hazeera,haziq jugak dapat hadiah
kecik lagi kan,kang jeles pulak
masa besday haziq pon hazeera dapat hadiah

taraa

sampul teddy bear sebab hazeera suka teddy bear
tak sempat nak tangkap gambar dorang ngan hadiah ni
dorang dah bukak dulu masa besday hazeera
aku suruh bukak masa aku balik keje
boleh snap gambar
masalahnya balik skola,lepas lunch
encik adam tdo,anak2 bukak hadiah
sabo je la
haha

hazeera biru,haziq oren

aku dah siap2 pasang bateri dah,yang aku pelik haziq tahu on sendiri
rupa2nya dia penah tengok kat youtube orang main kereta control
patutla dia tahu

sekian cerita ringkas,
perlu catat kat blog untuk kenang-kenangan…

 

[Gambar]Kek Harijadi Hazeera 2012

Published 22/01/2013 by owner2

hello blog,
tahun ni dua -dua haziq n hazeera aku belikan kek heaven premium ice cream cake nampaknya
emm sedap2
tapi kalu tak kupon harganya mahal skit or ala2 SR gitu
tapi sebab kupon dapat murah.hooyeh
aku kan sebenarnya berangan nak belikan hazeera kek princess tau
masalahnya besar sgt la kek tu,mcm membazir pulak
emm..maybe tahun depan (iaitu tahun ni la 2013) akan cari jugak kek princess tu
request mintak yang kecik ke.emm tengoklah macam mana nanti
insyaAllah kalau ada rezeki

ni la keknya : D’Indulgence Ice Cream Cake

alamak encik adam ni xde amik gambar kek dekat2 la
*ish selalu aku yang amik gambar,aterr aku keje,pas la keje amik gambar tu kat encik adam tapi dia belum expert lagi.haha
ni gambar kat deal tu

ni pulak kek keciknya
*aku mintak kek warna pink tapi sebab kesilapan komunikasi jadi warna coklat lak,tak pe la

ni gambar dalam deal tu
*eh macam tak sama je.haha

sekian cerita kek,

 

Troli Kanak-Kanak @ Tesco

Published 11/01/2013 by owner2

hello blog,
kat tesco ni kan aku dah lama tgk ada troli bedak kecik ni
even masa kat tesco lama pon dah pernah nampak
tapi aku tak penah la bagi haziq main
yela sebab masa tu dia kecik lagi
lagipon nak beli barang dapur cepat2
encik adam tu ak suka berlama2 kat tesco
beli2 dan balik je
hurmm
kali ni lepak2 tesco ngan adik aku
haha,kitorang berlama2,beli barang
dan check segala mak nenek harga
sesaje.huhu
so bagi ler anak aku berdua ni main troli ni.huhu

hazeera beli ape tu

haziq eksited dpt main troli

ha kan betul dorang suka gile

dah dah jom beli barang

alkisah masa aku sibuk beli iron steamer
nak test la iron tu
si haziq ilang.haha
aku pon tak perasan ilang
tetibe je adik aku kate dia hilang dan dah dijumpai semula kat customer services
dorang announce.adik aku yang dgr
aku mana tahu ape2
yang aku tahu haziq ada je.haha
lepas tu troli haziq n barang2 dia pon dah tak de
cis terpaksa cari balik barang2 tu tau
haziq haziq macam2 la kamu ni

 

Mari berCotton On!

Published 01/01/2013 by owner2

hello blog,
ewah2 cepat betul masa berlalu
dah 2013
jom sambung entry
online shopping di cotton on
hooyeh free delivery

harus amik gambar,datang dari singapore ni.haha

3 kasut dan 1 cardigan je

rm6,rm15,rm15
*haha best gile beli kasut online harga pasar malam
gambar dari website tu
ni rm15

ni rm15 jugak!

mula2 aku takut nak beli
buatnya tipu ke
dah la offer gile2
yela harga sebenar rm69 la rm79 la ,rm99 la jadi rm15
nak abiskan stock kot
lepas tu free delivery lagi
sekali tgk 2 hari dah sampai singapore–>puchong tu
ish tak tipu
jom beli lagi
haha

lama usha,hari last free delivery cepat2 order

fedex akan update kat email brg kita dah sampai mana.best tu

kali ni beli 2 kasut,2 cardigan,2 blouse,2 peplum top
*hooyeh!
beli warna itam n warna cream

beli warna oren n ungu,yg ungu bagi kawan aku

rm15 je

beli ni pakai ngan cardigan ye,2 corak satu lagi bg kwn aku

kenapa aku beria beli
sebab harga2nya rm5-rm15 je
hahaha
best2
ish bile nak ada free delivery lagi ni

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

Order Lempeng di kopitiam

Published 27/12/2012 by owner2

hello blog,
balik dari beli barang dapur
tak tahu nak makan kat mana
encik adam ajak makan di ipoh station lagi
ikut je la kot,sebab aku tak nak makan
ish menci sey sepanjang tahun aku cuba diet
tapi badan tetap gemok.adoi
adakah sebab makan noriday,atau sebab aku mmg kuat makan.menci2
ok jom letak gambar

ipoh station

encik adam order nasi,haziq order lempeng.haha
ni lempeng kelapa,sedap gak
ntah ape2 kan,lempeng pon nak order kat kedai,buat sendiri sudah

gambar bulan 10,tesco bukit puchong nak buka!

dah bukak pon 8/11/2012 yang lalu.hooyeh tesco semakin dekat dengan rumah.haha

cerita ceriti tesco baru tungguuu…

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

Saya suka buat koleksi

Published 27/12/2012 by owner2

hello blog,
eh aku kan suka wat koleksi
ape2 je la
semua nak beli lebih dari satu.haha
contoh:kasut,tudung,buku,majalah dll
so skrg jom buat koleksi buku anak2 lak

sambil nak susun aku snap jap

byk kot

hazeera buat gaya membaca

ni buku kaler2

ada kaler2 n abc,ada yg ada sticker

buku cite

ni aku susun timpa2,kalau susun satu2 tak muat tu

hooyeh dah siap susun
*lepas tu nt dorang sepahkan semula.adoi
**tapi tak pe,setiap kali dorang sepahkan aku akan cuba kemas,ni proses pembelajaran
dorang tgk aku kemas,nt lama2 insyaAllah dorang tahu ler kemas sendiri

ha koleksi mainan.ni hanya 1/6 bahagian mainan dorang ye.huhu

zeera blaja abc

sekian cerita bergambar
*aku mmg suka wat entry bergambar.huhu

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida