product best

All posts in the product best category

Singapore Laksa @ SR

Published 11/02/2013 by owner2

hello blog,
mari makan free.haha
bos nak belanja mestila pergi

pilih2 menu

hot chocolate aku.

amik gambar dari tepi plak dah

jus ape ntah tu.biasa la lupa nama.haha

nasi ayam kuah bbq.nama aku bg.nama komersialnya aku lupa.haha

spegetti aglio olio

spegetti bolognese

ni aku punya.laksa singapore

owh tukar2 hadiah ler plak.hooyeh dpt body shop!

emm..sedap gak laksa singapore tu
dia mcm kuah lemak2 ada rasa kari skit
ish tak tahu la nak terangkan rasanya mcm mn.haha
tapi sedap la di tekak aku ni
isi pon byk
eh tapi byk sgt.kenyang gile
kalau nak mkn lg nak share ngan encik adam la

 

Advertisements

Caramel Milk @ Kenny Rogers

Published 07/02/2013 by owner2

hello blog,
kisah berdating ler sgt
aterr keluar berdua
anak2 kat kampung kan.haha
tapi mama mmg nak beli brg haziq n hazeera pon
nak tahu tak aku tak tahu nak belikan botol air ape tuk anak2 aku
awal tahun lepas beli bros
mmg best,tapi bile dah bulan 8 mcm tu,botol tu mcm memburuk je
emm..harus nak tukar ni
tapi kat tesco tak de botol bros plak!
sebab dah janji ngan dorang nak belikan botol air baru
so beli je la mana2 yang kat tesco tu
harga lebih kurang bros jugak,lagi mahal ada la
tapi tak berjenama.
sekali pakai kejap je,straw haziq bocor!(lps pki seminggu)–botol cars rm19.90,rugi2!mahal dan tak berkualiti.adoi!
botol hazeera plak bocor lps pakai sebulan–botol princess,rm17.90,hoho mahal jugak,bocor lak tu!
ish tak bole jadi ni nak kena cari bros jugak
alkisah umah aku dekat ngan carrefour n tesco,dua2 tak de bros,opis dekat ngan giant,pon tak de bros
so tak de pilihan kena g ioi jugak
so lps ni kalau bros dah buruk pon mmg akan beli bros jugak
kalau tupperware,akak yg jual tupperaware tu sendiri kate borol air tupperware tu tak bagus
so setakat ni aku hanya ada idea bros je
harga yang berpatutan,kualiti yang bagus
eh dah jadi mcm iklan tak berbayarlak.haha
beli bros,beli hadiah kawan, n beli brg kat daiso je
tu pon encik adam dah mengeluh penat
ewah2 dolu2 masa zaman bercintun tak pulak penat ye!
ingat nak balik makan kat umah
tapi dah tak larat
makan je la kat KR
ish sgt ramai org.adoi
mcd plak xde org.haha

dah lapar sgt ngap muffin dulu

air encik adam,tropical ape ntah

air aku,caramel milk.mula2 rasa tak sedap,lama2 rasa sedap.selamat!

ish gambar mknn tak snap
sebab presentation kr mlm tu sgt la fail!
ish patut amik gambar dan buat complaint
tak sempat nak snap,dah lapar sgt ler tu
sekian cerita,

 

Big Bang Wolf 2012 @ The Mines

Published 06/02/2013 by owner2

hello blog,
tahun 2011 dah penah pergi
so 2012 pon mmg nak pergi
insyaAllah 2013 pon nak pergi jugak bbw ni!
sebab best,boleh beli buku byk2.haha
so ni citer bbw 2012
aku g ngan adik aku lagi
anak2 kat kampung,so pergi berdua je
aku mmg target nak beli buku dora
sebab anak2 aku suka buku tu
dan aku mmg beli buku anak2 aku je.wei aku mana sempat nak baca2 buku,aku baca modul sudah.haha
dan snap gambar skit je
sebab nak concentrate cari buku
hooyeh dpt byk buku dora
ish tapi aku tak snap la gambar2 buku dora tu
emm..nt bebila rajin nak snap la.

kali ni buat dekat2 ngan mines plak

malay books pon ada,tak menarik pon.haha

snap sebab nak wat kenangan je.haha

cepat2,cari buku yang best
tapi pergi balik keje
tak sempat nak berlama2
dah malam daa,bbw pon nak tutup,
babai bbw,akhir tahun ni i nak g lagi
sekian

 

Pes Mee Bandung Muar

Published 03/02/2013 by owner2

hello blog,
tetibe dapat pes mee bandung free.haha
kwn laki aku bagi
emm dah dpt kena la buat kot

JJ Mak Pon Muar,eh cam pelik je jenamanya.heee

arahan di belakang

close up gambar di paket
*konon nak buat mcm ni jugak

alamak mcm tak jadi je.huhu

buat 2 pinggan tghari

sesaje amik gambar dr sisi lain

ptg buat lagi 2 pinggan,kali ni tambah pes,pekat skit,tgahri td takut2.hihi

eh ada termasuk gambar karipap homemade la
ish tu aku buat sendiri tau,bukan beli
kena la bgtau sebab sekali sekala je aku buat
rasanya last buat 2010 kot.haha
2012 akhir tahun baru buat lagi
aku buat sekilo,ish nape la tak amik gambar,dah tinggal 2 baru snap gambar.haha
tu pon sempat buat sbb dah abis exam
buat kat umah mak aku lagi,byk skit bantuan
kalau buat kat umah aku,kena buat sorang2 plus aku mana reti buat tanpa bantuan mak aku.haha
nak tahu nape aku buat karipap tu
sebab laki aku cite kwn dia bawa bekal karipap isteri dia buat
terus aku ckp ‘nt ayg buat karipap’
ceh rajin konon
eh ni cite karipap ke cite mee bandung ?haha

 

Ape yang best sangat Chatime ni?

Published 29/01/2013 by owner2
hello blog,
ntah ape yang best chatime ni
sampai aku pon ter’cuba’.huhu
mula2 rasa kwn aku beli sedap!
kwn aku tu beli hawaii fruit tea,first time rasa tu peh mmg sedap
tu la terpengaruh tu
so jom cube beli
tapi aku terbeli yang tak sedap!adoi
aku saja cuba hentam je pilih agak2
Classic Hazelnut Lette konon!nama beria,padahal rasa mcm teh ais je.adoi!menyesal beli ni
jgn beli ni lagi!

ha ni baru beli,boleh beli lagi ni.aku suka ni!
Hawaii Fruit Tea

alkisah opis aku dekat ngan chatime ni!
lepas tu kat tesco bkt puchong pon ada chatime
peh mana tak asik terasa nak beli je
eh tapi pekerja chatime tesco bukit puchong tak mesra pelanggan
ish tu la yg menyebabkan aku tak g beli .haha
owhtapi aku suka hawaii fruit tea tu je
yang lain aku tak tahu swdap ke tak
hazelnut lette jgn beli
menu full chatime ada kat fb dia,ni linknya
sekian cerita kejakunan chatime,

 

Koleksi Kereta Lego Shell

Published 19/01/2013 by owner2

hello blog,
encik adam ntah kenape
selalu dia ni paling kedekut tak nak belikan anak2 mainan
tapi biasala dengan kuasa veto aku beli gak mainan anak2.haha
tapi kali ni kan encik adam nak kumpul koleksi kete shell ni plak
harga dia kecik tu dah la rm12.90
ish2.mahal tu
emm..tapi encik adam yang nak kumpul aku on je
haziq n hazeera lagi la suka

beli satu satu,dah dua baru tunjuk kat dorang,kalau tunjuk satu kang gaduh plak
ok tunggu papa nak beli yang ke 3 n ke 4 plak ye
taraaaa..hooyeh dah cukup 6!
*masa dah cukup 4 tak snap gambar pon.haha
3 aku buat,2 encik adam buat,1 kwn adik aku buat

best jugak buat lego ori ni
sekian,
 

Mari berCotton On!

Published 01/01/2013 by owner2

hello blog,
ewah2 cepat betul masa berlalu
dah 2013
jom sambung entry
online shopping di cotton on
hooyeh free delivery

harus amik gambar,datang dari singapore ni.haha

3 kasut dan 1 cardigan je

rm6,rm15,rm15
*haha best gile beli kasut online harga pasar malam
gambar dari website tu
ni rm15

ni rm15 jugak!

mula2 aku takut nak beli
buatnya tipu ke
dah la offer gile2
yela harga sebenar rm69 la rm79 la ,rm99 la jadi rm15
nak abiskan stock kot
lepas tu free delivery lagi
sekali tgk 2 hari dah sampai singapore–>puchong tu
ish tak tipu
jom beli lagi
haha

lama usha,hari last free delivery cepat2 order

fedex akan update kat email brg kita dah sampai mana.best tu

kali ni beli 2 kasut,2 cardigan,2 blouse,2 peplum top
*hooyeh!
beli warna itam n warna cream

beli warna oren n ungu,yg ungu bagi kawan aku

rm15 je

beli ni pakai ngan cardigan ye,2 corak satu lagi bg kwn aku

kenapa aku beria beli
sebab harga2nya rm5-rm15 je
hahaha
best2
ish bile nak ada free delivery lagi ni

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida